Taxi Leeuwarden

2023-11-16
Taxi Station

Leeuwarden is een stad met een rijke geschiedenis en cultuur. De stad heeft veel te bieden aan bezoekers, waaronder historische bezienswaardigheden, musea en theaters. Ook is Leeuwarden een centrum voor zakelijke activiteiten.

Taxi Station is een taxibedrijf dat al sinds 1983 in Leeuwarden actief is. Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten aan, waaronder regulier taxivervoer, zakelijk vervoer, groepsvervoer en rolstoelvervoer.

De taxi's van Taxi Station zijn altijd schoon en netjes. De chauffeurs zijn vriendelijk en gastvrij en kennen de stad goed. Taxi Station is daarmee één van de meest betrouwbare taxibedrijven van Nederland.

 

Meer informatie over Taxi Station
Wil je meer weten over Taxi Station? Kijk dan op de website van het bedrijf: www.taxistation.nl. Op de website vind je informatie over het wagenpark, de tarieven en de mogelijkheden om een taxi te bestellen.

Taxi Station verzorgt ook ritten naar Schiphol (Taxi Schiphol)
Taxi Station verzorgt ook ritten naar Schiphol. Je kunt een taxi bestellen via de website van Taxi Station of via de website van taxi-schiphol.com. De tarieven voor ritten naar Schiphol zijn vooraf bekend, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

De taxi's van Taxi Station zijn altijd schoon en netjes en de chauffeurs zijn vriendelijk en gastvrij. Ze kennen de weg naar Schiphol goed en zorgen ervoor dat je op tijd aankomt voor je vlucht.